PERSONENVERVOER
+32 475 60.53.43

Vraag onze formules voor vervoer op maat!
Contacteren?Personenvervoer boeken of prijs aanvragen?
Personenvervoer
Wij verzorgen uiteraard niet alleen vervoer van/naar de luchthaven. U kan ook van onze onberispelijke service gebruikmaken om u veilig naar huis te brengen na een avondje uit of een trouwfeest. Wilt u gerust slapen als uw kinderen een avondje op stap zijn? Of wenst u een daguitstap te maken zonder zorgen? Vraag onze formules op maat!
Zakenrelaties?
Wenst u een zakenrelatie te ondersteunen? Geen probleem, onze wagens staan steeds voor u klaar. Airport Multiservice is vooral actief tussen regio (Groot-) Mechelen, Antwerpen, de kust en de belangrijke Belgische luchthavens.
Boeken?
Gelieve minstens 1 week op voorhand te reserveren. Bij voorkeur telefonisch ipv per email. Zo kunnen wij u onmiddellijk verderhelpen en uw vervoer op maat samenstellen.
PRIJS AANVRAGEN?
Wenst u een offerte op maat? Gelieve ons dat te contacteren met volgende gegevens: datum, uur van vertrek, vertrekplaats, bestemming  en einduur. Indien nog geen klant bent: uw naam, adres en telefoonnummer. Opgelet: geen boekingen via SMS!
Onze chauffeurs
Onze goed opgeleide – en professionele chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit en helpen u waar nodig!

Zijn er in de buurt van het ophaaladres werken? Laat het ons dan even weten wanneer u boekt. Op deze manier kunnen wij hiermee rekening houden. Gelieve steeds een 10 minuutjes voor vertrek klaar te staan.  bezoek via sitemap

Betaling

De betaling kan contant of met de kaart gebeuren, dit per rit. Indien u een heen- en terugrit heeft geboekt, zal de betaling steeds bij de eerste rit worden volbracht. Dit voor zowel heen- als terugreis. Factuur op voorhand te bevragen bij je boeking.