LUCHTHAVENVERVOER
+32 475 60.53.43

Airport Multiservice is vooral actief tussen regio (Groot-) Mechelen, Antwerpen, de Belgische kust en de belangrijke Belgische luchthavens.
Contacteren?Boeken of Offerte aanvragen?
Luchthavenvervoer
Als zakenreiziger of als particuliere reiziger brengt de lucht- haven steeds stress met zich mee. De vroege vertrekuren of late aankomsttijden, parkeermogelijkheden rondom de luchthaven, … het zijn allemaal factoren die voor extra uitdagingen zorgen. Airport Multiservice zorgt ervoor dat uw zakentrip of vakantie start en eindigt op een aangename manier. Wij beschikken over een parkeerpas voor de privé-parking in de luchthaven te Zaventem.
Regio’s?
Airport Multiservice is vooral actief tussen regio (Groot-) Mechelen, Antwerpen, de Belgische kust en de belangrijke Belgische luchthavens, maar voor vervoer op maat kunt u ook terecht bij ons.

Wij rijden ook op Frankfurt, Eindhoven, Maastricht en Schiphol. Op deze pagina kunt u enkele voorbeelden van prijzen terugvinden.

Type voertuigen

Onze voertuigen zijn steeds zeer verzorgd en ‘parfumed by Floris’. Onderstaande voertuigen hebben wij in ons wagenpark ter uwer beschikking:

 • Mercedes Benz Vito (Blue Efficiency) – tot 8 personen
 • Mercedes Benz V-klasse  – 7 personen
 • Volkswagen Arteon – 4 personen
Betaling
De betaling zal contant aan de chauffeur gebeuren, dit per rit. Indien u een heen- en terugrit heeft geboekt, zal de betaling steeds bij de eerste rit worden volbracht. Dit voor zowel heen- als terugreis. Wenst u een factuur? Dan dient u dit wel op voorhand en bij de boeking te vermelden.
VOORBEELD PRIJZEN (*)
 • Zaventem (vanaf 45,00 euro)
 • Antwerpen (vanaf 65,00 euro)
 • Gent (vanaf 135,00 euro)
 • Eindhoven (vanaf 150,00 euro)
 • Charleroi (vanaf 150,00 euro)
 • Oostende (vanaf 175,00 euro)
 • Schiphol (vanaf 250,00 euro)
 • Voor een prijs vanuit uw stad mag je ons contacteren dan geven we de juiste prijs mee.

Wij bieden ook een shuttledienst aan binnen bepaalde uren aan prijzen tussen de 25 en 70 euro per uur afhankelijk van het aantal personen tijdens de rit. Vraag ons er naar.

(*) Deze prijzen zijn indicatief voor een rit tussen Mechelen/ Wenduine/ Oostende/ Knokke en de opgegeven locaties (Zaventem, Antwerpen, …), voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen.

Extra diensten
Wenst u na een lange vlucht geen extra tijd meer te steken in het zoeken van een hotel of restaurant? Of bent u in alle haast een hotel vergeten te boeken? Geen probleem Airport Multiservice zorgt ervoor dat u in alle rust, binnen uw prijsklasse, kan slapen.
Onze chauffeurs
Onze goed opgeleide – en professionele chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit en helpen u met uw bagage tot aan de check-in rij.

Op aanvraag kunnen wij u ook verderhelpen tot aan de assistentie (indien mogelijk).

Wij beschikken over een parkeerpas voor de privé-parking in de luchthaven te Zaventem.